حکمت، گلشن خردمندان و بستان فاضلان است . [امام علی علیه السلام]

برای ریزش کمتر موها

ارسال‌کننده : * گـــل نرگس * در : 92/5/29 9:49 صبح

 

از یک مدل شامپو حداقل برای 3 ماه استفاده کنید.

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد پودرهای پرپشت‌کننده، رنگ‌کننده‌های طبیعی مو، اتو و سشوار باعث ریزش مو می‌شوند.

حالت‌دهنده‌ها باعث می‌شوند تا مو حالت طبیعی خود را از دست بدهد و پس از مدت زمانی کوتاه جنس مو خشک و بی‌حالت شود فقط در صورتی حالت بگیرد که به آن حالت‌دهنده بزنید.

سشوار، اتو مو و حرارت‌دهنده‌ها باعث می شوند چربی طبیعی مو از بین برود و پس از مدتی موها خشک شوند و به دنبال خشک شدن ریزش مو آغاز می‌شود.

 

سرم مو و استفاده بیش از 2 مرتبه از شامپو در هر استحمام باعث ریزش ناگهانی مو می‌شود و سعی کنید شامپوها را در هر استحمام عوض نکنید. از یک مدل شامپو حداقل برای 3 ماه استفاده کنید.

هرگز با حوله موهای مرطوب و خیس‌تان را چنگ نزنید زیرا بعد از استحمام ریشه مو در نازک‌ترین حد خود قرار دارد و با شانه کردن یا چنگ زدن مو ریزش پیدا می‌‌کند.

با دوری کردن از اتوی مو، انواع ژل، حالت دهنده‌ها و پرپشت‌کننده‌ها سعی کنید تا ریزش مو را در خود از بین ببرید.

 

جام نیوز پارسینه




کلمات کلیدی :

ابزار وبمستر